26.4 C
Blanes

ICV denuncia manca de seguretat en una obra del carrer Sant Pere

ICV de Lloret de Mar denuncia que una obra urbanística del carrer Sant Pere s'està duent a terme sense cap mesura de seguretat. El grup municipal assegura que els treballs posen perill als vianants que hi passen per sota, ja que no hi ha cap tanca que envolti el solar, entre altres deficiències.    La […]

Darreres Notícies

ICV de Lloret de Mar denuncia que una obra urbanística del carrer Sant Pere s'està duent a terme sense cap mesura de seguretat. El grup municipal assegura que els treballs posen perill als vianants que hi passen per sota, ja que no hi ha cap tanca que envolti el solar, entre altres deficiències. 

 

circo de las estrellas

La portaveu d'ICV, Rosa Maria Santamaria, demana a l'ajuntament que actuï i que controli l'obra, que és de caire privat i que està situada al carrer Sant Pere número 33. La resposta del govern municipal, format per CiU i el PP, l'ha donat el regidor d'urbanisme, Josep Valls. Diu que va requerir ahir als responsables del projecte que apliquin les mesures de seguretat corresponents.

 

D’altra banda, el regidor ha recordat que l'ajuntament ha aprovat una ordenança en l’últim ple amb la que es vol posar ordre en les obres urbanístiques de Lloret. L'objectiu és que totes es desenvolupin de forma acurada pel que fa a la normativa de seguretat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist