19.5 C
Blanes

ICV-EUiA critica l’alcalde i l’obreria en motiu del PEIN de Santa Cristina

ICV-EUiA de Lloret acusa l'alcalde i l'obreria de convertir la protecció atorgada al paratge de Santa Cristina en una qüestió política. La coalició, situada a l'oposició, defensa la preservació donada per la Generalitat.   Considera que la major part de la població de Lloret no l'accepta per la campanya feta per representants locals, que consideren […]

Darreres Notícies

ICV-EUiA de Lloret acusa l'alcalde i l'obreria de convertir la protecció atorgada al paratge de Santa Cristina en una qüestió política. La coalició, situada a l'oposició, defensa la preservació donada per la Generalitat.

 

circo de las estrellas

Considera que la major part de la població de Lloret no l'accepta per la campanya feta per representants locals, que consideren que si Santa Cristina acaba sent una zona protegida pel govern català no la podran gestionar com fins ara.

 

La coalició creu que la catalogació de Santa Cristina com a Pla d'Espais d'Interès Natural (PEIN) és positiva ja que protegeix, encara més, un territori lloretenc de gran valor. Aquest és un dels continguts més destacats de l'Espurna, la publicació que edita la formació política local.

 

En el darrer número, ICV-EUiA també anuncia com serà l'oposició que durà a terme el seu portaveu i únic regidor a l'ajuntament, Toni Garcia. A banda de donar a conèixer les relacions que pensa mantenir amb la resta de grups, ICV-EUiA defensa, per sobre de tot, que els beneficis que genera el turisme es reverteixin en Lloret.

 

Una altra voluntat que recull la publicació és que la coalició aposta per potenciar la participació ciutadana. L'objectiu, explica, és consensuar eines noves amb l'equip de govern local per tal que els veïns s'impliquin de forma real, sense intervencionismes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist