22.2 C
Blanes

ICV-EUiA denuncia tala indiscriminada d’eucaliptus

ICV-EUiA de Lloret de Mar denuncia que s'estan talant arbres de forma indiscriminada al municipi. El grup de l'oposició assegura que els arbres no estan malalts i que el govern local els treu perquè molesten. Fa referència als eucaliptus que hi ha en el camí de la Dona Marinera, a sobre la roca d'en Maig, […]

Darreres Notícies

ICV-EUiA de Lloret de Mar denuncia que s'estan talant arbres de forma indiscriminada al municipi. El grup de l'oposició assegura que els arbres no estan malalts i que el govern local els treu perquè molesten. Fa referència als eucaliptus que hi ha en el camí de la Dona Marinera, a sobre la roca d'en Maig, on s'hi està creant un parc de les olors.

 

circo de las estrellas

La portaveu del grup, Rosa Maria Santamaria, critica que “per fer un parc de les olors, s’hagin de talar arbres. Ha dit que els eucaliptus estan malalts i no és cert”. Avui mateix s’han talat eucaliptus en aquest indret. Segons ICV, dues entitats han denunciat aquesta tala d'arbres a la delegació de Medi Ambient de Girona. Són la plataforma Contratemps i el grup Damall.

 

La formació d'ICV demana a l'equip de govern que no talli els eucaliptus, encara que no siguin arbres autòctons, com tampoc ho són les palmeres, i n'hi ha ple arreu del municipi.

 

La resposta l'ha donat el regidor de medi ambient, Josep Teixidor. Ha sigut contundent quan ha dit que les paraules de la portaveu d'ICV estan motivades per la mala fe o l'ignorància. Josep Teixidor respon que “dir que s’han talat eucaliptus de forma indiscriminada, no és cert. Alguns estaven malalts, altres s’han clarejat i s’han deixat els més bonics, on no suposaven un perill”.

 

El regidor assegura que la tala que duen a terme al sector s'està fent amb criteri i que l'únic objectiu que pretenen és millorar l'indret i convertir-lo en un jardí aromàtic. Josep Teixidor explica que el projecte es va avançant i que en pocs anys serà un racó de visita obligada per als turistes, des d'on podran gaudir d'unes vistes espectaculars sobre la platja de Lloret, entre camins, arbres i plantes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist