22 C
Blanes

ICV-EUiA exposarà queixes al Síndic sobre els transport públic a les urbanitzacions

Qui ja ha anunciat que s'entrevistarà dijous amb el Síndic de Greuges és el grup d’ICV-EUiA de Lloret. El motiu és que li ha d'exposar queixes de parcel·listes. Estan relacionades amb el transport públic, en concret, amb el canvi d'horari dels autobusos que uneixen el centre de la vila i les urbanitzacions.   Segons la […]

Darreres Notícies

Qui ja ha anunciat que s'entrevistarà dijous amb el Síndic de Greuges és el grup d’ICV-EUiA de Lloret. El motiu és que li ha d'exposar queixes de parcel·listes. Estan relacionades amb el transport públic, en concret, amb el canvi d'horari dels autobusos que uneixen el centre de la vila i les urbanitzacions.

 

circo de las estrellas

Segons la portaveu d'ICV, Rosa Maria Santamaria, aquests veïns denuncien que els autobusos van plens o bé passen en uns horaris no adequats. Una crítica concreta és que l'últim bus que surt des del centre per anar fins les urbanitzacions és a les 19.30 hores. Moltes persones pleguen de treballar a les 20 hores, com és el cas de les botigues. Per tant, aquest horari no els serveix i han d'utilitzar el transport privat.

 

Per tot plegat, ICV creu que l'ajuntament no ha tingut en compte l'opinió o la situació dels parcel·listes, a qui ha recomanat que s'adrecin a Rafel Ribó. El grup que representa Rosa Maria Santamaria considera que el Síndic de Greuges ofereix als veïns una figura a qui adreçar queixes, que poden tenir solució. Per tant, anima els ciutadans a entrevistar-se dijous amb Rafel Ribó, aprofitant la seva visita a Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist