21.5 C
Blanes

ICV-EUiA reclama transport públic fins al nou ambulatori de Fenals

El grup municipal d’ICV-EUiA critica que s'obrin les portes del nou ambulatori de Fenals sense que hi arribi el transport públic. Aquest és el problema principal que denuncia el grup de l'oposició. La seva portaveu, Rosa Maria Santamaria, afegeix que “hi ha gent gran que no vol canviar de metge i la única solució que se […]

Darreres Notícies

El grup municipal d’ICV-EUiA critica que s'obrin les portes del nou ambulatori de Fenals sense que hi arribi el transport públic. Aquest és el problema principal que denuncia el grup de l'oposició. La seva portaveu, Rosa Maria Santamaria, afegeix que “hi ha gent gran que no vol canviar de metge i la única solució que se li dóna és anar al CAP de Fenals”.

Davant les crítiques d'Iniciativa, el regidor de Benestar i Família, Romà Codina, ha explicat que la voluntat de l'equip de govern és que l'autobús que va de Lloret a Blanes inclogui una nova parada davant del CAP de Fenals. La petició al Departament de Transports de Catalunya està feta i ara la gestió depèn de la Generalitat. A més, Codina destaca que “hi ha una nova zonificació que reparteix els habitants de Lloret entre els dos ambulatoris, però si algú no hi està d’acord se li buscarà una solució”.

circo de las estrellas

Tot i així, el regidor destaca que “el més important és poder obrir com abans millor, perquè el que realment necessita Lloret és aquest segon CAP”. Els pacients afectats són uns 2.200 que han de rebre una carta on se'ls informa del canvi i se'ls deixa escollir si prefereixen conservar el metge o bé el centre. El nou centre d'assistència primària entrarà en funcionament a partir del 15 de gener.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist