18 C
Blanes

Identifiquen el cadàver trobat mort a les roques

Identifiquen l'home que van trobar mort en un penya-segat de Lloret. Tenia 55 anys i era de nacionalitat ucraïnesa. Ho han confirmat els mossos d'esquadra. La víctima, un veí del municipi, treballava en una empresa de la construcció.   El diari El Punt publica avui que un company seu va presentar una denúncia de desaparició […]

Darreres Notícies

Identifiquen l'home que van trobar mort en un penya-segat de Lloret. Tenia 55 anys i era de nacionalitat ucraïnesa. Ho han confirmat els mossos d'esquadra. La víctima, un veí del municipi, treballava en una empresa de la construcció.

 

circo de las estrellas

El diari El Punt publica avui que un company seu va presentar una denúncia de desaparició perquè no sabia res d'ell. Ara la policia continua investigant el cas per intentar aclarir com va caure l'home des del penya-segat que hi ha sota el castell de Sant Joan, és a dir, entre la platja del centre i la de Fenals. De moment, segons el diari, no es descarta cap hipòtesi.

 

El cadàver el va localitzar dijous al vespre un grup de joves. Va alertar la policia, que no va poder recuperar el cos fins l'endemà divendres per les dificultats d'accés i la foscor. Un cop rescatat, van comprovar que anava sense documentació, que feia dies que era mort i que el cadàver estava força deterioritat per la caiguda, d'una alçada de 80 metres, i l'efecte del sol.

 

El Punt assenyala que la víctima vestia roba esportiva i que a dalt del penya-segat van trobar una bamba seva. Això corrobora que es va precipitar, voluntàriament o no, fins a les roques de sota.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist