22 C
Blanes

“Iluminados por el fuego” tanca aquesta nit el cicle de cinema llatinoamericà

'Iluminados por el fuego' de Tristán Bauer serà la pel·lícula que es podrà veure avui divendres al vespre en el cicle de cinema llatinoamericà a la fresca organitzat pel Cineclub Adler de Lloret de Mar.  El film argentí tracta de la guerra de les Malvines que va enfrontar Regne Unit amb Argentina l’any 1982. El […]

Darreres Notícies

'Iluminados por el fuego' de Tristán Bauer serà la pel·lícula que es podrà veure avui divendres al vespre en el cicle de cinema llatinoamericà a la fresca organitzat pel Cineclub Adler de Lloret de Mar. 

El film argentí tracta de la guerra de les Malvines que va enfrontar Regne Unit amb Argentina l’any 1982. El fet que tracti d’un conflicte tan recent pot fer que moltes persones se sentin atretes per la temàtica de la pel·lícula. 

circo de las estrellas

“Iluminados por el fuego” ha participat 2 cops al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià. Per primer cop l’any 2004 va ser escollida com un dels projectes cinamatogràfics més interessants sense estar enllestida encara. Posteriorment, el 2005 i un cop acabada també va participar en el festival on es va endur el reconeixement de públic i crítica. Avui divendres al vespre la podrem veure a partir de dos quarts d’11 a Sa Caleta.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist