22.2 C
Blanes

Inauguració oficial de les obres esportives del Molí

Tot i que s'utilitzen des de fa cinc mesos, aquest diumenge s'inaugura, de forma oficial, la gespa artificial del camp de futbol del Molí i el parquet del pavelló. Per aquest motiu, s'ha programat una festa adreçada als més petits per tal que gaudeixin de les instal·lacions i practiquin diversos esports.   Si durant tot […]

Darreres Notícies

Tot i que s'utilitzen des de fa cinc mesos, aquest diumenge s'inaugura, de forma oficial, la gespa artificial del camp de futbol del Molí i el parquet del pavelló. Per aquest motiu, s'ha programat una festa adreçada als més petits per tal que gaudeixin de les instal·lacions i practiquin diversos esports.

 

circo de las estrellas

Si durant tot el matí, els nens i els clubs duran a terme diferents activitats esportives i de lleure, a dos quarts d'una del migdia es realitzarà la inauguració al camp de futbol. En l'acte, s'espera comptar amb la presència del delegat d'esports de la Generalitat, Josep Sagué.

 

El govern català ha aportat 113.000 euros per a subvencionar les obres. La renovació de la gespa artificial i del parquet del pavelló han costat, en total, més de 400.000 euros. Tot i que la inauguració oficial és aquest diumenge, on tothom hi és convidat, les dues noves instal·lacions es van estrenar el passat mes de setembre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist