Dilluns, 25 gener 2021
7.9 C
Lloret de Mar

Inaugurada la nova oficina de turisme de Lloret de Mar a Can Garriga.

Darreres Notícies

El ple ha de decidir si allarga per al 2021 l’ampliació de terrasses a bars i restaurants

És una de les nou mocions que s'hi debatran, ja que la sessió recupera les propostes que no es van poder debatre a l'última sessió ordinària del 2020.

Gunjur Kuta compta amb un nou hospital que permet atendre moltíssimes més persones

El projecte s'ha fet realitat amb la col·laboració de l'ONG Ñimme Gunjur Kuta. Mentre que l'antic ambulatori atenia 300 persones l'any, l'hospital ha atès més de 4.000 persones en tres mesos.

El Club Hoquei Lloret surt del descens en guanyar el Taradell (3-1)

Els homes de Xavi Albet van guanyar en un partit molt disputat davant d'un rival directe en la lluita per la permanència. Els gols van ser de Moi Aguirre, Max Thiel i Marc González.

Víctor Crespo torna a jugar a Lloret amb la samarreta del Taradell

El jugador lloretenc ha tornat aquesta temporada a l'OK Lliga amb l'equip osonenc i ahir va jugar contra el Lloret. Reconeix que va ser estrany i especial a la vegada.

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una inauguració que obra les portes a un nou ús per a a l'edifici municipal conegut com Can Garriga i que ha de culminar d'aquí a uns mesos quan s'inauguri el Museu del Mar en aquest mateix espai.

El gerent de Lloret Turisme, Maurici Carbó, ha explicat que aquesta nova oficina de turisme, substitueix l'antiga situada als baixos de l'Ajuntament que avui queda totalment clausurada. Carbó ha explicat que en aquesta oficina de turisme s'hi portaran a terme les tasques d'atenció i acollida de visitants i s'oferirà informació del municipi.

De les tres oficines de turisme de Lloret, aquesta és la que més afluència de públic té. Compta habitualment amb tres treballadors i un reforç els mesos d'estiu quan l'oficina ofereix també més hores de servei inenterrumput.

El trasllat d'aquesta oficina, que tradicionalment ha estat ubicada als baixos de l'Ajuntament, es va plantejar quan en aquest espai s'hi ba instal·lar l'Oficina d'Informació al Ciutadà.

Després de la inauguració de l'oficina a càrrec de l'alcalde Crespo i regidors es procedirà a informar al sector turístic, agències i hotels principalment, del canvi d'ubicació de l'oficina de turisme.

Amb la de Can Garriga LLoret té 3 oficines de turisme: la central, ubicada a l'entrada del municipi, la nova, a Can Garriga i una altra a la terminal d'autobusos. A més, i com es va fer ja l'any passat, durant els mesos d'estiu n'instal·laran un altra a la Platja de Fenals.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.