18 C
Blanes

Inauguren el Museu del Mar, un equipament de continguts històrics i patrimonials

Un viatge per la història de Lloret a través del seu vincle amb el mar. Aquesta podria ser la definició del Museu del Mar, que avui dijous obre les portes de forma oficial. Es troba ubicat a Can Garriga, a davant de la platja, i a més de ser un equipament de continguts històrics, l'edifici […]

Darreres Notícies

Un viatge per la història de Lloret a través del seu vincle amb el mar. Aquesta podria ser la definició del Museu del Mar, que avui dijous obre les portes de forma oficial. Es troba ubicat a Can Garriga, a davant de la platja, i a més de ser un equipament de continguts històrics, l'edifici suposa l'inici o bé la porta al projecte anomenat Museu Obert de Lloret.

 

circo de las estrellas

Segons la regidora de cultura, Laura Bertran, l'esmentat projecte pretén posar en valor el patrimoni cultural i natural, és a dir, tot allò referent a jardins o camins de ronda, però també al cementiri modernista, a la parròquia o al mateix Museu del Mar.

 

Si bé la inauguració és aquest vespre, a través d'un acte protocolari amb autoritats, serà a partir del cap de setmana i al llarg de tot el mes de maig quan els veïns podran visitar el museu.  

 

Degut a les dimensions del Museu del Mar, no s'hi poden fer jornades de portes obertes, sinó visites guiades, de grups reduïts, que seran totalment gratuïtes. Els interessats s'han d'apuntar a la Oficina de Turisme que hi ha situada al mateix edifici. Allà els donaran visita per un dia i una hora en concret.

 

Per donar-los una idea aproximada del què veuran, destaquem que s'han invertit 2 milions d'euros en el Museu i que el resultat són 600 metres quadrats d'exposició.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist