18 C
Blanes

Inauguren el nou Puntet de Fenals, sense el servei més demanat

Inauguren el Punt d'Informació Juvenil de Fenals, sense connexió a internet, el servei més demanat pels usuaris. L'acte protocolari va tenir lloc ahir diumenge, en el marc de les festes del barri, on es van donar a conèixer més detalls sobre el nou equipament.   Ha costat uns 250.000 euros, a càrrec de l'ajuntament, que […]

Darreres Notícies

Inauguren el Punt d'Informació Juvenil de Fenals, sense connexió a internet, el servei més demanat pels usuaris. L'acte protocolari va tenir lloc ahir diumenge, en el marc de les festes del barri, on es van donar a conèixer més detalls sobre el nou equipament.

 

circo de las estrellas

Ha costat uns 250.000 euros, a càrrec de l'ajuntament, que ha comptat amb subvencions de la Generalitat per valor de 35.000 euros. Ubicat a la plaça nova de Fenals, el Puntet funciona des de principis de juliol, tot i l'inauguració d'ahir. En aquest temps, ha atès un miler de persones, una xifra elevada.

 

El regidor de joventut i esports, Ivan Tibau, explica que la connexió gratuïta a internet serà una realitat en qüestió de dies. Tot i no disposar encara del servei, el segon Casal de Joves de Lloret compta amb una sala polivalent, una altra per a jocs de taula i un despatx per a l'associació de veïns de Fenals. De moment, obre a les tardes, de 4 a 8, i de dilluns a divendres. La idea és ampliar l'horari de cara al futur.

 

Parlem d'equipaments esportius. El camp de futbol municipal inaugura il·luminació renovada, ja que la gespa artificial requeria més llum. La nova il·luminació ha costat 25.000 euros. L'antiga s'ha reubicat en dos espais: el camp de futbol del Molí i la carpa de l'escola Pere Torrent. Un altre projecte que es vol tirar endavant és el cobriment de la pista de bàsquet del Molí perquè la puguin utilitzar els equips locals.

 

Acabem parlant de resultats esportius. El Lloret va guanyar el torneig d'hoquei patins Dona Marinera en imposar-se al Voltregà, al Vilanova i al Vilafranca. Segons Ivan Tibau -que va present al partit com a jugador-, el resultat no puntua, però és una bona manera de començar la temporada d'enguany.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist