18 C
Blanes

Inauguren parcs infantils en els barris del Rieral i Puigventós

El barri del Rieral, un dels sectors emergents de Lloret, compta, des del cap de setmana, amb un parc infantil. La instal·lació, ubicada a sota del Turó d'en Buc, s'ha fet seguint les peticions dels veïns del barri.   Demanaven que fos un parc cèntric, per tal que l'utilitzessin nens i pares. I, segons el […]

Darreres Notícies

El barri del Rieral, un dels sectors emergents de Lloret, compta, des del cap de setmana, amb un parc infantil. La instal·lació, ubicada a sota del Turó d'en Buc, s'ha fet seguint les peticions dels veïns del barri.

 

circo de las estrellas

Demanaven que fos un parc cèntric, per tal que l'utilitzessin nens i pares. I, segons el president de l'associació de veïns del Rieral, Miguel Àngel González, això, als pocs dies d'estar en funcionament, ja és una realitat: “A partir de les 5 de la tarda, s’omple de mares i nens, i també de gent gran, i també passa els matins del cap de setmana".

 

Els veïns del barri valoren de forma molt positiva que sigui un parc segur per als petits usuaris. És a dir, que acompleixi les normatives de seguretat marcades per la Unió Europea. En aquest sentit, el regidor d'obra pública de l'ajuntament, Josep Teixidor, recorda que Lloret va ser un municipi pioner, ja que “va ser el primer de Catalunya en adaptar-se a la normativa europea”.

 

Els ciutadans del Rieral també van demanar que el dia de la inauguració fos diumenge passat, en què van aprofitar per a celebrar l'aniversari del barri. Segons fonts municipals, la idea és integrar l'espai infantil en el projecte que convertirà el Turó d'en Buc, situat al costat, en un gran parc urbà que donarà més vida al Rieral.

 

Seguim parlant d'aquests equipaments perquè aquesta tarda s’inaugura el parc infantil del barri de Puigventós. Però, segons l'ajuntament, l'acte d'avui és sobretot un homenatge a la Càndida. És la dona que va donar nom a aquest sector, el va fundar quan estava apartat del que era abans Lloret i va fer arribar-hi els serveis.

 

El regidor del barri de Puigventós, Romà Codina, explica que “teníem un deute amb ella" i assegura que és un homenatge "merescut”. L'homenatge a la Càndida es formalitza amb la descoberta d'un monòlit, que compta amb un dibuix de ceràmica i un escrit. L'acte es complementa amb la inauguració del parc infantil. Tot plegat està previst que comenci a dos quarts de 7 de la tarda.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist