18 C
Blanes

Increment del 8% en el pressupost de Lloret de Mar 2007

Recordin aquesta xifra: 56 milions d'euros, o, si ho volen, 9 mil milions de les antigues pessetes. És el pressupost municipal de Lloret de Mar per l'any que ve. La dada suposa un increment del 8% respecte els números del 2006.   Cal destacar l'apartat de les inversions, que puja més de 14 milions d'euros. Permetrà, […]

Darreres Notícies

Recordin aquesta xifra: 56 milions d'euros, o, si ho volen, 9 mil milions de les antigues pessetes.

És el pressupost municipal de Lloret de Mar per l'any que ve. La dada suposa un increment del 8% respecte els números del 2006.  

circo de las estrellas

Cal destacar l'apartat de les inversions, que puja més de 14 milions d'euros. Permetrà, entre altres fites, acabar de comprar els terrenys de la futura ciutat esportiva.Josep Valls, regidor d'hisenda.   

Les inversions més destacades per al 2007 són partides que superen el milió d'euros i que serviran per renovar paviments i serveis, millorar els accessos a Lloret, i reformar escoles i llar d'infants.

També és important remarcar que l'any que ve s'assoleix un objectiu anunciat a principis de mandat: es destina el 0'7% del pressupost a projectes de cooperació amb el Tercer Món, és a dir, més de 200 mil euros.Per l'any que ve es dibuixen, doncs, uns pressupostos ambiciosos, més elevats que mai. El regidor d'hisenda els qualifica de superiors.   

Els pressupostos municipals proposats per CiU i PP, a l'equip de govern, es debaten avui en un ple extraordinari. Comença en un horari no habitual, a les 12 del migdia. El podran seguir en directe a través de la ràdio.   

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist