21.8 C
Blanes

Inici de la construcció de l’edifici de la plaça Pere Torrent

Comença la construcció, pròpiament dita, del nou edifici de la plaça Pere Torrent, el que ha d'acollir la biblioteca, el casal d'avis, l'escola d'adults i la seu de Benestar i Família. A principis de mes, s'han iniciat els fonaments de l'obra, que fins ara ha patit retards.   La seva execució havia de començar abans, […]

Darreres Notícies

Comença la construcció, pròpiament dita, del nou edifici de la plaça Pere Torrent, el que ha d'acollir la biblioteca, el casal d'avis, l'escola d'adults i la seu de Benestar i Família. A principis de mes, s'han iniciat els fonaments de l'obra, que fins ara ha patit retards.

 

circo de las estrellas

La seva execució havia de començar abans, però l'ajuntament ha preferit esperar, ja que el solar es troba situat al centre de la vila, en un emplaçament estratègic. Segons el consistori, a partir d'ara, les obres tiraran endavant sense problemes per a poder aixecar l'edifici, que té més de 8.500 metres quadrats.

 

Tot plegat ens situa a la data de finalització dels treballs, que es preveu per d'aquí a dos anys. Un cop es posi en marxa l'edifici i s'ompli de continguts, que no són pocs, es farà un primer pas per a transformar la imatge del centre de Lloret. Una segona fase afecta la riera, que es vol convertir en un vial més agradable i transitable per als vianants.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist