25.6 C
Blanes

Inici de les obres del segon Puntet a Fenals: 2 de maig

Comencen, de forma imminent, les obres del que serà el segon Casal de Joves. Va ubicat a la plaça de Fenals i l'edifici estarà fet amb mòduls prefabricats, cosa que facilitarà, i molt, la seva construcció. Segons fonts municipals, els treballs han de començar el dia 3 de maig, dijous vinent, i s'espera que estiguin […]

Darreres Notícies

Comencen, de forma imminent, les obres del que serà el segon Casal de Joves. Va ubicat a la plaça de Fenals i l'edifici estarà fet amb mòduls prefabricats, cosa que facilitarà, i molt, la seva construcció. Segons fonts municipals, els treballs han de començar el dia 3 de maig, dijous vinent, i s'espera que estiguin acabats en unes dues setmanes.

 

circo de las estrellas

Lloret tira endavant la creació d'un nou Puntet perquè l'equipament actual es troba al límit de la seva capacitat. Hi ha moltíssims usuaris, tal i com explica el seu responsable, Carles Carbonell. Aquesta és una de les raons per a projectar un segon Casal de Joves a Fenals, un dels barris en expansió de la vila.

 

Segons Carles Carbonell, el segon Puntet seguirà la mateixa filosofia i funcionament que el primer. És a dir, hi haurà una zona amb ordinadors, una sala polivalent per a xerrades, cursos, projecció de DVDs i power points, una sala de jocs de taula i la diferència és que inclourà un despatx per l'Associació de Veïns de Fenals.

 

L'equipament permetrà la possibilitat d'acollir dues activitats a la mateixa hora. Com dèiem, el Casal de Joves, l'actual, el que es troba situat a l'avinguda de Vidreres, està saturat d'usuaris.

 

Per exemple, el servei d'internet el fan servir 22.000 persones a l'any, que és el 95% de la seva capacitat. Cada dia, passen pel Puntet unes 150 persones per a passar l'estona o xerrar amb els amics, i n'hi ha una cinquantena més que utilitzen serveis com el Club de la Feina o la Borsa d'Habitatge. Als vespres, una cinquantena d'entitats el fan servir com a lloc de trobada, i, a vegades, també s'hi duen a terme cursos o altres activitats.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist