22.2 C
Blanes

Inicien la construcció del teatre, mentre el sociocultural continua aturat

Comencen les obres del nou teatre municipal de Lloret, situat al parc de Can Xardó. Els treballs primerencs consisteixen en fer els moviments de terres. Com que l'acta de replanteig es va signar el 26 de juliol, es calcula que, si el projecte s'executa tal i com està previst, el teatre estarà acabat pel Nadal […]

Darreres Notícies

Comencen les obres del nou teatre municipal de Lloret, situat al parc de Can Xardó. Els treballs primerencs consisteixen en fer els moviments de terres. Com que l'acta de replanteig es va signar el 26 de juliol, es calcula que, si el projecte s'executa tal i com està previst, el teatre estarà acabat pel Nadal del 2008, és a dir, en un termini de 15 mesos.

 

circo de las estrellas

A més d'anunciar el calendari amb què treballa l'ajuntament, el regidor de coordinació i noves infraestructures, Romà Codina, destaca que serà “un teatre modern, amb possibilitats de fer activitats a l’exterior”.

 

Mentre les obres del teatre tot just han començat, les del centre cultural d'oci, situat a la plaça Pere Torrent, encara estan aturades. El motiu és l'empresa ha trobat problemes tècnics amb el subsòl, en concret, de filtracions d'aigua, i demana més diners per a executar el projecte. A

 

ixò ha fet que els treballs estiguin aturats tot el mes de juliol, però es preveu una reunió aquesta setmana per a intentar desencallar l'aturada, segons Romà Codina.

 

Un altre projecte que es troba a punt de ser executat és la piscina coberta, de mides olímpiques. Segons l'ajuntament, ja disposen de l'estudi geotècnic, i per tant, s'espera engegar les obres ben aviat. Els projectes esmentats s'han gestat en els últims anys i es calcula que es faran realitat al llarg del mandat actual.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist