22.2 C
Blanes

Inicien la segona fase de transformació de l’avinguda Amèrica

Les obres de l'avinguda Amèrica, a Fenals, estan a punt de reemprendre la marxa, en el que seria la segona fase del projecte.   El tram on es treballarà ara és el comprès entre el carrer Puerto Rico i l'avinguda de Blanes, i servirà per eixamplar voreres, continuar el carril-bici, renovar el paviment així com […]

Darreres Notícies

Les obres de l'avinguda Amèrica, a Fenals, estan a punt de reemprendre la marxa, en el que seria la segona fase del projecte.

 

circo de las estrellas

El tram on es treballarà ara és el comprès entre el carrer Puerto Rico i l'avinguda de Blanes, i servirà per eixamplar voreres, continuar el carril-bici, renovar el paviment així com les instal·lacions de llum i aigua.

 

És a dir, es farà un rentat de cara en aquest tros de l'avinguda Amèrica, el vial més important del barri, on es donarà prioritat al vianant. De fet, aquesta és la filosofia de tot el projecte, donar més espai al vianant i empenta comercial a la zona, tal i com ha explicat el regidor d’obra pública, Josep Teixidor.

 

La segona fase de la remodelació de l'avinguda Amèrica està pressupostada en 670.000 euros i un període estimat d'execució de quatre mesos. Un cop feta, només faltarà un petit tram per arreglar, el comprès entre el carrer Puerto Rico i la platja de Fenals.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist