25.6 C
Blanes

Inicien les obres de l’edifici de la plaça Pere Torrent

Les obres del nou edifici de la plaça Pere Torrent comencen aquesta setmana, o la que ve, a molt estirar. El termini l'ha donat a conèixer l'ajuntament, que ha recordat el pressupost i el període d'execució previst. 8’5 milions d'euros és el cost, i uns 2 anys per acabar l'obra.   A això s'ha compromès […]

Darreres Notícies

Les obres del nou edifici de la plaça Pere Torrent comencen aquesta setmana, o la que ve, a molt estirar. El termini l'ha donat a conèixer l'ajuntament, que ha recordat el pressupost i el període d'execució previst. 8’5 milions d'euros és el cost, i uns 2 anys per acabar l'obra.

 

circo de las estrellas

A això s'ha compromès l'empresa Acciona, raó per la qual li van concedir el projecte. Les previsions indiquen, per tant, que l'edifici ha de ser una realitat a finals del 2008. Recordem que va emplaçat al solar de la casa de cultura i que, un cop construït, l'obra servirà per acollir serveis com la biblioteca, l'escola d'adults, el casal del jubilat i el departament de Benestar i Família.

 

Les obres comencen tard pels problemes tècnics que van aparèixer en deconstruir l'antic edifici, tasques iniciades un any enrere. Recordem més dades del projecte. L'edifici de continguts sòcio-culturals tindrà més de 8.500 metres quadrats, repartits en 4 plantes i soterrani. A més dels equipaments esmentats, hi haurà places de parquing soterrades, que connectaran amb l'aparcament de la plaça Pere Torrent.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist