26.4 C
Blanes

Interès per acollir nens sahrauís

Augmenta l'interès de les famílies de Lloret en acollir nens sahrauís durant el període d'estiu. Ho ha constatat l’ONG Lloret amb el Sahara, que aquest vespre ha organitzat una xerrada informativa on explicarà com funcionen les estades i en quina situació es troben els refugiats sahrauís que malviuen en campaments enmig del desert. Una membre […]

Darreres Notícies

Augmenta l'interès de les famílies de Lloret en acollir nens sahrauís durant el període d'estiu. Ho ha constatat l’ONG Lloret amb el Sahara, que aquest vespre ha organitzat una xerrada informativa on explicarà com funcionen les estades i en quina situació es troben els refugiats sahrauís que malviuen en campaments enmig del desert. Una membre de l'entitat, Mercè Riera, explica que l'acte d'avui és obert a tothom, tant a les persones que volen acollir un infant com a les que no.

Un dels objectius que es marca l’ONG és superar el nombre d'estades de l'any passat. Finalment, van venir 6 nens sahrauís a passar els dos mesos d'estiu a Lloret, davant els 12 infants de l'any anterior. Però, tal i com destaquen, de famílies interessades n'hi ha i esperen superar les xifres assolides fins ara. Mercè Riera defensa que, tot i la molta feina que tenim tots plegats a l'estiu, és perfectament compatible amb acollir un nen que prové d'un camp de refugiats.

circo de las estrellas

La xerrada d'avui l'oferiran els membres de Lloret amb el Sahara. S'espera que el públic assistent participi amb preguntes sobre les estades de nens sahrauís i també sobre la seva vida com a refugiats en el desert de Tindouf, on el seu poble hi malviu des de fa més de 30 anys. L'acte està previst que comenci a les 8 del vespre, a la sala de plens de l'ajuntament.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist