25.6 C
Blanes

Introducció al món del teatre per a totes les edats

S'obren les inscripcions de l'aula municipal de teatre de Lloret. Degut a la demanda sorgida l'any passat, quan es va posar en marxa la iniciativa, enguany s'han preparat fins a quatre tallers, adreçats a diferents franges d'edat. L'objectiu és que tots, grans i petits, que tinguin ganes de fer teatre, doncs, ho puguin dur a […]

Darreres Notícies

S'obren les inscripcions de l'aula municipal de teatre de Lloret. Degut a la demanda sorgida l'any passat, quan es va posar en marxa la iniciativa, enguany s'han preparat fins a quatre tallers, adreçats a diferents franges d'edat. L'objectiu és que tots, grans i petits, que tinguin ganes de fer teatre, doncs, ho puguin dur a terme.

 

circo de las estrellas

Dels 5 anys a l'edat adulta. No es demana cap tipus de coneixement previ. Només cal tenir en compte que el curs promet dues coses: passar una bona estona i acostar-se al món de les arts escèniques. El contingut de cada taller varia en funció de l'edat dels alumnes. Però, en general, tots els participants aprendran tècniques bàsiques, que els seran útils en una obra de teatre, però també en una presentació, a parlar davant del públic o en diferents moments de la vida.

 

Per tot plegat, és important que els grups siguin reduïts. Així, els professors, que són de la companyia Teatre de la Selva, podran treballar directament amb cada alumne l'expressió de la veu o del cos, entre altres elements. Com dèiem, les inscripcions ja estan obertes. Les han de formalitzar al departament de cultura, que està obert els matins, de 10 a 14 hores.

 

L'aula municipal de teatre, que comença el 6 de novembre i acaba el 30 d'abril, costa 108 euros o 81 euros si tenen el Carnet Jove. Les classes seran de periodicitat setmanal i es desenvoluparan al Casal de l'Obrera.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist