22.2 C
Blanes

Inverteixen 130.000 euros en renovar els llums de Nadal en els barris

Lloret ha invertit 130.000 euros per a renovar els llums de Nadal dels barris. Si l'any passat, es va col·locar una il·luminació nova en el centre, és a dir, riera, passeig Verdaguer, carrer Sant Pere, carrer de la vila i plaça de l'església, enguany el procés s'ha completat en els barris.   Els 130.000 mil […]

Darreres Notícies

Lloret ha invertit 130.000 euros per a renovar els llums de Nadal dels barris. Si l'any passat, es va col·locar una il·luminació nova en el centre, és a dir, riera, passeig Verdaguer, carrer Sant Pere, carrer de la vila i plaça de l'església, enguany el procés s'ha completat en els barris.

 

circo de las estrellas

Els 130.000 mil euros que han costat els llums nous dels barris estan finançats per l'ajuntament en un 80% i el 20% restant l'aporta l'Associació de comerciants. Per poder celebrar que tant el centre com els barris compten amb il·luminació renovada, de consum baix i estètica més moderna, avui s'organitza l'encesa oficial.

 

Comença a les vuit del vespre, amb una festa, a la plaça de la vila. Comptarà amb una xocolatada a càrrec del Xino Xano, ball amb un grup de jazz i la presència de les cares televisives de Marta Bayarri i Miquel Garcia, actors del ‘Cor de la ciutat’, la sèrie que emet actualment TV3 a les tardes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist