21.5 C
Blanes

Ja Cobrarem actua a Can Ballell.

La companyia teatral de Lloret Ja Cobrarem torna a l'escenari aquest diumenge per representar "Dos pequeñas historias en blanco y negro". L'obra, escrita per un membre del grup, Quim Córdoba, és una comèdia que enllaça dues històries d'un judici que a primera vista no tenen res a veure, però que estan completament relacionades. Ja Cobrarem […]

Darreres Notícies

La companyia teatral de Lloret Ja Cobrarem torna a l'escenari aquest diumenge per representar "Dos pequeñas historias en blanco y negro".

L'obra, escrita per un membre del grup, Quim Córdoba, és una comèdia que enllaça dues històries d'un judici que a primera vista no tenen res a veure, però que estan completament relacionades. Ja Cobrarem fa vuit anys que es va crear i sempre s'ha caracteritzat per fer representacions divertides que facin riure el públic. Aquest cop no serà cap excepció.

circo de las estrellas

La representació s'emmarca dins de les festes de Can Ballell i tindrà lloc aquest diumenge al parc de Sant Cristòfol a dos quarts d'onze de la nit. L'entrada és gratuïta.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist