12.6 C
Lloret de Mar
L'oficina de Correus de Lloret

Ja es pot votar per correu a les eleccions al Parlament

Qui encara no hagi fet la sol·licitud, té temps de tramitar-la fins al 5 de febrer.

L'oficina de Correus de Lloret

Darreres Notícies

Ja es pot votar per correu per a les eleccions del 14 de febrer, tot i que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya encara no ha resolt definitivament la data. Cal tenir en compte que qui vulgui votar per correu i encara no hagi fet la sol·licitud té temps de fer-la fins al 5 de febrer, divendres de la setmana que ve. 

Les persones que demanin el vot per correu rebran la documentació a casa. Al paquet hi trobaran una papereta de cada candidatura, el sobre de votació i el sobre adreçat al president de la mesa assignada. A diferència d’altres convocatòries, on s’havia d’anar presencialment a les oficines de correus, aquest cop es pot donar el sobre amb el vot al mateix carter. És una de les vies que la Generalitat i Correus van acordar per evitar cues a les oficines i aglomeracions als col·legis el dia de les eleccions.

Tot i així, si es prefereix també es pot portar a Correus. En cas de no ser a casa en el moment que arribi la documentació, també caldrà desplaçar-se a les oficines de Correus per votar.

De moment, les sol·licituds s’han triplicat respecte de les eleccions del 2017; ara n’hi ha 50.000. I, com diem, la xifra pot incrementar-se molt més, perquè hi ha temps de fer la sol·licitud fins al 5 de febrer. La gestió es pot fer per internet, amb certificat electrònic, o presencialment, amb cita prèvia, a les oficines de correus.

El termini per votar per correu es tancarà el 12 de febrer, a les dues de la tarda.

spot_img

El + Vist