14.7 C
Lloret de Mar

L’associació contra el càncer recupera la sortida anual amb èxit d’assistència

Després de dos anys sense fer-se per la pandèmia, l'entitat va anar a Barcelona amb un autocar ple i diverses persones en llista d'espera.

Tot el grup de la sortida al Parlament (Secció local de l'Associació Catalunya Contra el Càncer)
Tot el grup de la sortida al Parlament (Secció local de l'Associació Catalunya Contra el Càncer)

Darreres Notícies

Després de dos anys de pandèmia, la secció local de l’associació contra el càncer ha tornat a fer l’excursió anual que organitza des de fa més de 25 anys. En aquesta ocasió, més d’una cinquantena de dones –i algun home– van anar fins a Barcelona.

servicios profesionales jimenez

La jornada va constar de tres visites: al Museu de Cera; a Santa Maria del Mar, on el rector, mossèn Salvador Pier, els va rebre i els va deixar pujar al terrat de l’església, des d’on van gaudir d’unes vistes extraordinàries. I, després de dinar, van anar al Parlament de Catalunya, on les esperava la diputada lloretenca Maria Antònia Batlle, tal com ha explicat la presidenta de la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, Cristina Pané. Al Parlament, també les va rebre el diputat lloretenc Jordi Orobitg.

Un moment de la visita al Parlament (Secció local de l'Associació Catalunya Contra el Càncer)
Un moment de la visita al Parlament (Secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer)

Cristina Pané reconeix que tenien moltes ganes de tornar-se a trobar, després de dos anys de pandèmia. L’excursió va néixer en un moment en què el càncer no estava tan normalitzat com ara i les dones que el patien es trobaven per compartir experiències. Amb el temps, però, l’han obert a voluntàries i col·laboradors.

“La vam començar a fer les dones que havíem tingut càncer; 25 anys enrere la malaltia no estava tan normalitzada com ara i fèiem una sortida en què totes compartíem l’experiència”

Cristina Pané

La sortida va ser un èxit i, per anar fins a Barcelona, l’associació va omplir un autocar sencer, gentilesa d’Autocars Canals, i diverses persones van quedar-se en llista d’espera.

L’entitat ja prepara la postulació diumenge 3 de juliol per recaptar diners per a la investigació del càncer.

spot_img

El + Vist