23.1 C
Lloret de Mar
Jordi Orobitg al Turó Rodó de Lloret (ERC Lloret)

Jordi Orobitg (ERC) torna a ser diputat al Parlament

Amb ell, Lloret de Mar suma dos representants a la cambra catalana. L’altra és Maria Antònia Batlle (Junts per Catalunya).

Jordi Orobitg al Turó Rodó de Lloret (ERC Lloret)

Darreres Notícies

El regidor lloretenc Jordi Orobitg tornarà a ser diputat al Parlament de Catalunya per ERC. Amb ell, Lloret de Mar suma dos representants a la cambra catalana. L’altra és Maria Antònia Batlle, de Junts per Catalunya.

El retorn d’Orobitg a la cambra catala s’ha sabut aquests dies, arran de la incorporació d’ERC a la presidència de la Generalitat, que ha obligat a fer canvis interns al partit per ocupar els càrrecs de responsabilitat.

Jordi Orobitg es mostra agraït per poder tornar al Parlament –fet que es pot donar d’immediat, demà mateix- en la que serà la seva 3ª legislatura. Podria treballar de nou en l’àrea de Justícia. El lloretenc anuncia que farà “pinya” amb la diputada Batlle a favor de Lloret.

Orobitg, advocat de professió, es troba a dins de l’actual equip de govern a l’Ajuntament de Lloret, amb Junts i els regidors no adscrits. Al Parlament ha format part de les dues darreres legislatures, on ha treballat en àrees com Justícia, Empresa i la comissió d’investigació de l’aplicació del 155, entre d’altres.

Però Orobitg no torna sol al Parlament. També agafaran l’acta de diputat d’ERC la fins ara delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, i l’alcaldessa d’Ordis, Anna Torrentà. Plegats substitueixen Ester Capella, Anna Caula i Sergi Sabrià, que han presentat la renúncia els darrers dies per la seva incorporació a càrrecs de Govern.

spot_img

El + Vist