6.7 C
Lloret de Mar

Per a Jordi Orobitg, “és un honor i un repte” ser el nou portaveu adjunt d’ERC al Parlament

El lloretenc substitueix Meritxell Serret, fins ara la portaveu adjunta i que -amb la sortida de Junts del govern- ha assumit la conselleria d’Afers Estrangers.

Jordi Orobitg i Marta Vilalta, al Parlament de Catalunya.
Jordi Orobitg i Marta Vilalta, al Parlament de Catalunya.

Darreres Notícies

El diputat lloretenc Jordi Orobitg és el nou portaveu adjunt del grup parlamentari d’ERC. Substitueix Meritxell Serret, que fins ara era la portaveu adjunta i que amb la sortida de Junts del govern ha assumit la conselleria d’Afers Estrangers.

Jordi Orobitg es mostra “molt agraït per la confiança” que li ha dipositat el partit i assegura que el nou càrrec ve acompanyat de tasques “de coordinació del grup parlamentari i interlocució amb els portaveus d’altres grups” així com més projecció pública.

Per a Jordi Orobitg, és un honor poder ocupar aquest nou càrrec i espera estar a l’alçada, sobretot tenint en compte el context polític actual. “Quan et dediques a una cosa que t’apassiona, que se’t reconegui la feina i que se’t promogui és una cosa que et satisfà molt i que és un repte”, subratlla.

El nou portaveu adjunt ha explicat que ara s’obre una etapa de negociació i interlocució amb tots els grups parlamentaris i la seva tasca tindrà un pes fonamental.

En l’organització dels grups parlamentaris, existeix la figura del president, que en el cas d’ERC ostenta Josep Maria Jové; la portaveu és Marta Vilalta i el portaveu adjunt recau en el lloretenc Jordi Orobitg.

spot_img

El + Vist