12.4 C
Lloret de Mar
Enderroc

Ja ha començat l’enderroc de les dues finques a l’avinguda Vila de Blanes

L’enderroc es preveu que duri un parell de setmanes, i després de Setmana Santa es farà la urbanització del sector al llarg d’un mes i mig.

Enderroc

Darreres Notícies

Ja ha començat l’enderroc de les dues finques de la cruïlla entre les avingudes Vila de Blanes i de Vidreres. Es tracta d’un local comercial i un bar, que l’Ajuntament ha expropiat i que van a terra per poder ampliar la vorera, ja que l’actual, de mig metre d’amplada, suposa un perill per als vianants.

El regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, ha explicat que és una reivindicació històrica que aquests últims dies s’ha retardat per falta d’un permís de la Generalitat. L’enderroc es preveu que duri un parell de setmanes, i després de Setmana Santa es farà la urbanització del sector al llarg d’un mes i mig.

El projecte consta de fer una vorera de prop de cinc metres d’amplada, que inclourà la zona de pas de vianants, l’enjardinament i un carril per a bicicletes. El regidor argumenta que es tracta d’unes obres completament necessàries, en un tram on la circulació de vehicles és molt elevada. Segons Joan Bernat, l’objectiu final a l’avinguda Vila de Blanes és pacificar aquesta via i convertir-la en una rambla. 

Entre l’expropiació de les finques i les obres, el pressupost puja a 554.000 euros.

spot_img

El + Vist