18 C
Blanes

Ja s’ha adjudicat el projecte de la plaça Pere Torrent.

La construcció de l'edifici de continguts sòcio-culturals de la plaça Pere Torrent ha de començar d'immediat, durant aquest mes de juny. Això és possible, perquè ja s'han adjudicat les obres a l'empresa Acción e Infraestructuras, que s'ha compromès a executar-les per un cost i un termini inferiors als proposats.   Concretament, el període és de […]

Darreres Notícies

La construcció de l'edifici de continguts sòcio-culturals de la plaça Pere Torrent ha de començar d'immediat, durant aquest mes de juny. Això és possible, perquè ja s'han adjudicat les obres a l'empresa Acción e Infraestructuras, que s'ha compromès a executar-les per un cost i un termini inferiors als proposats.

 

circo de las estrellas

Concretament, el període és de 26 mesos, enlloc dels 33 inicials, i el projecte l'ha pressupostat en 8 milions i mig d'euros, enlloc dels 10 i mig fixats. Laura Bertran, regidora de cultura, considera que és una rebaixa important i factible.

 

L'ajuntament ha triat l'empresa entre 12 propostes presentades, que corresponien a les principals constructores del país. Ara el proper pas és començar les obres i com que serà l'estiu, es consensuaran mesures amb l'empresa per fer compatible els treballs amb l'activitat turística. És a dir, el soroll que generaran les obres amb el descans de visitants i veïns.

 

Una de les propostes pràctiques, exposada en el ple d'ahir, va ser la de començar les obres a les 10 del matí enlloc de les 8.  Per tant, aquest estiu ja s'inicia l'execució de l'edifici de la plaça Pere Torrent, un projecte ambiciós i complexe, tant a nivell de continguts com d'imatge exterior.

 

Per tant, el que vol l'ajuntament és que la construcció comenci el més aviat millor donada la importància del projecte, ubicat al centre de Lloret, i dels equipaments que acollirà.La proposta es va aprovar en el ple d’ahir dijous, amb l'abstenció de tota l'oposició (ERC, ICV-EUiA i PSC).

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist