22 C
Blanes

Ja s’ha arribat al miler de voluntaris

Els jocs Special Olympics que s'organitzen a Lloret aquest octubre compten amb 1.000 voluntaris, l'objectiu marcat de bon principi. La xifra s'ha assolit aquest dimecres, el mateix dia en què les olimpíades especials s'ha presentat en públic a Barcelona.   L'acte ha servit per conèixer més xifres dels jocs, que són l'esdeveniment esportiu més important […]

Darreres Notícies

Els jocs Special Olympics que s'organitzen a Lloret aquest octubre compten amb 1.000 voluntaris, l'objectiu marcat de bon principi. La xifra s'ha assolit aquest dimecres, el mateix dia en què les olimpíades especials s'ha presentat en públic a Barcelona.

 

circo de las estrellas

L'acte ha servit per conèixer més xifres dels jocs, que són l'esdeveniment esportiu més important que se celebra a Catalunya dedicat a les persones amb alguna discapacitat intel·lectual. Aquesta edició, que és la vuitena, compta amb 2.200 esportistes, 440 entrenadors, 90 delegats i la col·laboració dels mil voluntaris.

 

Els atletes vindran de diferents llocs de l'estat, de països europeus, americans i africans. Catalunya és capdavantera en el tractament a esportistes amb discapacitats. El percentatge d'aquest col·lectiu que practica algun esport és el del 9%, situació similar només en algun lloc dels Estats Units, Bèlgica, Alemanya i Anglaterra.

 

A Lloret se celebra la vuitena edició dels jocs, després que hagin passat per Lleida, Igualada, Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Granollers, Reus, Figueres i Badalona, que van ser els de l'any passat. A Lloret, però, és la primera vegada en què l'allotjament dels participants i les proves es troben en un mateix municipi. Els jocs tindran lloc de l'11 al 15 d'octubre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist