21.8 C
Blanes

Ja s’han donat tots els tiquets per anar a la processó de Santa Cristina

Ja no queden tiquets per anar a la processó de Santa Cristina, es van acabar diumenge segons l’obreria de Santa Cristina.  En total hi havia 840 places a repartir entre la població i la gent a respost per tal de no quedar-se sense lloc. L'Obrer Major, Salvador Palaudelmàs ha dit que totes aquelles persones que no tenen tiquet […]

Darreres Notícies

Ja no queden tiquets per anar a la processó de Santa Cristina, es van acabar diumenge segons l’obreria de Santa Cristina. 

En total hi havia 840 places a repartir entre la població i la gent a respost per tal de no quedar-se sense lloc. L'Obrer Major, Salvador Palaudelmàs ha dit que totes aquelles persones que no tenen tiquet és possible que no puguin anar a Santa Cristina amb barca, perquè les places són limitades, però tot i així les barques intentaran fer més d’un viatge, encara que sigui després de la processó marítima. 

circo de las estrellas

Palaudelmàs explicava la setmana passada en declaracions a aquesta casa que havien pres la decisió per tal de regular l’anada i la tornada el dia de Santa Cristina  La decisió ha estat ben acollida per diferents sectors de la població. 

Per exemple des de protecció civil. El seu cap, Felip Carbonell i ex obrer de Santa Cristina, creu que s’havia de buscar una manera per regular-ho.

També l’alcalde de Lloret, Xavier Crespo, diu que és una novetat però que s’havia de fer:  Xavier Crespo ha recordat que cada cop participa més gent en els actes i que l’obreria havia de buscar una solució:  Declaracions de l’alcalde de Lloret, Xavier Crespo.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist