6 C
Lloret de Mar
Jaume Dulsat a la presentació

Jaume Dulsat defineix el seu programa com a ‘possibilista’

El candidat de CiU assegura que han elaborat un programa que podran complir, perquè no es basa en grans pressupostos. Un dels punts destacats és la creació de pistes de tenis i pàdel municipals.

Jaume Dulsat a la presentació

Darreres Notícies

Jaume Dulsat vol apropar la política a les persones amb consultes ciutadanes, la creació d’un consell consultiu de barris i urbanitzacions i la condició que el regidor de cada barri hi visqui o hi treballi. Són algunes de les mesures que proposa el candidat de CiU en el seu programa electoral, que ell mateix defineix com a possibilista, ja que assegura que es pot fer realitat sense necessitat de grans inversions.

Una de les principals propostes del projecte de Jaume Dulsat la trobem en l’àmbit esportiu: és la creació d’unes pistes de tenis i de pàdel municipals. En l’àmbit econòmic, CiU proposa crear un viver d’empreses, per facilitar que els joves emprenedors puguin crear la seva pròpia empresa.

El conjunt del programa electoral de CiU es va presentar divendres i es pot consultar a través de la pagina web de la candidatura o bé mitjançant el Facebook.

spot_img

El + Vist