19.5 C
Blanes

Joan Abaurrea i Josep Àlvarez no continuen com a regidors

A poc a poc, anem coneixent quins regidors repeteixen o deixen el càrrec de cara al proper mandat. Les eleccions municipals es van acostant i és normal saber les intencions dels 21 regidors que formen l'ajuntament. Avui anem a explicar dos casos.   Un és Joan Abaurrea, regidor independent pel PP, que ja va decidir […]

Darreres Notícies

A poc a poc, anem coneixent quins regidors repeteixen o deixen el càrrec de cara al proper mandat. Les eleccions municipals es van acostant i és normal saber les intencions dels 21 regidors que formen l'ajuntament. Avui anem a explicar dos casos.

circo de las estrellas

 

Un és Joan Abaurrea, regidor independent pel PP, que ja va decidir abans d'entrar al consistori que la seva experiència duraria un mandat. Diu que “era una decisió presa abans del 2003, que jo només estaria quatre anys com a regidor”. La decisió de Joan Abaurrea no té res a veure amb la seva disconformitat amb la direcció del PP de Girona, que el va fer deixar l'acta del partit i continuar com a independent dins el grup municipal que forma part del govern local de Lloret.

 

Un altre cas que expliquem avui és el del regidor socialista Josep Àlvarez. El 2003 va entrar a l'ajuntament una mica de rebot, per les baixes que van haver al grup municipal. És, de fet, el regidor número 8 del PSC de Lloret. Ha estat a l'equip de govern durant vuit anys i ara quatre més a l'oposició. Afirma que la seva experiència amb el món municipalista acaba aquí.

 

Josep Àlvarez considera que “després de 12 anys, crec que he fet un pas digne per la política. He de donar pas a gent nova, a sang nova. Em vull dedicar a la meva vida privada, tant a l’empresarial com a la familiar”. El regidor és hoteler de professió.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist