26.4 C
Blanes

Joan Antoni Samaranch titlla els Jardins de Santa Clotilde del parc més singular de la costa mediterrània.

El president d'honor del Comitè Olímpic Internacional, Joan Antoni Samaranch, va titllar de parc més singular de la costa mediterrània als Jardins de Santa Clotilde en la seva visita realitzada el passat dissabte, coincidint amb l'obertura del recinte de forma gratuïta fins a finals de juny després de la seva remodelació i amb l’objectiu que el màxim nombre […]

Darreres Notícies

El president d'honor del Comitè Olímpic Internacional, Joan Antoni Samaranch, va titllar de parc més singular de la costa mediterrània als Jardins de Santa Clotilde en la seva visita realitzada el passat dissabte, coincidint amb l'obertura del recinte de forma gratuïta fins a finals de juny després de la seva remodelació i amb l’objectiu que el màxim nombre de persones pugui apreciar la seva restauració.

Els treballs han durat mesos i han consistit, bàsicament, en canviar bona part de les plantes i arbres, que, en la seva majoria estaven morts o malalts, i en realitzar treballs de poda, que han permès recuperar les vistes i geometries dels jardins modernistes.

circo de las estrellas

Joan Antoni Samaranch va realitzar una visita pels jardins de Santa Clotilde, acompanyat, entre altres, per l’Alcalde de Lloret, Xavier Crespo, diversos regidors de l’Ajuntament, els descendents dels Marquesos de Roviralta i el paisatgista Artur Bossi.

D'altra banda, els Jardins comptaran aviat amb una entitat formada per membres del sector públic i privat, que treballarà pel manteniment del recinte, ara que ja s’ha executat una primera fase del projecte, els Jardins es troben sanejats i recuperats, després d’anys d’abandonament.

 

Això, aquest estat òptim de l’espai, no es vol perdre, i, per aquest motiu, es crearà aquest ens, que portarà per nom AMICS DE SANTA CLOTILDE, tothom està convidat a formar part de l'entitat, que, a més de vetllar pel manteniment dels jardins, organitzarà activitats que beneficiaran tant el recinte com els socis de l’entitat.

Recordem que l’horari de visites és de dimarts a diumenge, de 10 a una del migdia, i a les tardes, de 4 a 8. Està obert cada dia excepte els dilluns.

Cal afegir que es duen a terme visites guiades 4 vegades al dia. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist