17.2 C
Lloret de Mar

Joaquim Teixidor seguirà sent el Síndic del Ciutadà durant els propers cinc anys

El ple municipal li va donar el seu suport unànime ahir al vespre i va agrair la feina feta.

Teixidor en la presentació de la memòria anual, fa uns mesos
Teixidor en la presentació de la memòria anual, fa uns mesos

Darreres Notícies

Joaquim Teixidor ha estat reescollit com a Síndic del Ciutadà per cinc anys més. El ple li ha donat el suport per unanimitat, ja que els grups polítics consideren que ha fet una molt bona tasca. Un suport que Teixidor rep amb molta satisfacció i es compromet a seguir treballant amb la mateixa intensitat que fins ara. A l’arxiu adjunt podeu escoltar l’opinió dels diferents portaveus.

servicios profesionales jimenez

També s’havien postulat per al càrrec Joaquim Llorens i Núria Aguiló, però l’equip de govern va proposar a Joaquim Teixidor com a reconeixement a la bona feina feta fins ara. La reelecció de Teixidor com a Síndic del Ciutadà es va fer efectiva en el ple municipal ordinari d’ahir al vespre.

En aquest mateix ple, es va aprovar, també per unanimitat i de manera definitiva, la modificació de l’ordenança municipal reguladora de les llicències urbanístiques i control de les obres.

I ICV – EUiA va posar sobre la taula, a través d’una pregunta, la incògnita dels llums de Nadal, que aquest any no s’han encès durant els dies de Festa Major. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, va atribuir el retard al fet que l’empresa encara no havia presentat el pla de seguretat. Va dir que el muntatge que es vol fer aquest any en carrers com l’avinguda Just Marlés és força més complex. Tot i així, l’alcalde, Jaume Dulsat, va assegurar que per les festes nadalenques segur que estan encesos. De fet, la data fixada és el 5 de desembre.

I en l’apartat de precs i preguntes, ICV – EUiA també va demanar que es cobri a l’escola Immaculada Concepció l’IBI corresponent al servei de Batxillerat que ofereixen, que és privat. El regidor d’Hisenda, Albert Robert, va exposar que ho estudiaran.

spot_img

El + Vist