13.9 C
Lloret de Mar
Teixidor en la presentació de la memòria anual, fa uns mesos

Joaquim Teixidor seguirà sent el Síndic del Ciutadà durant els propers cinc anys

El ple municipal li va donar el seu suport unànime ahir al vespre i va agrair la feina feta.

Teixidor en la presentació de la memòria anual, fa uns mesos

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Joaquim Teixidor ha estat reescollit com a Síndic del Ciutadà per cinc anys més. El ple li ha donat el suport per unanimitat, ja que els grups polítics consideren que ha fet una molt bona tasca. Un suport que Teixidor rep amb molta satisfacció i es compromet a seguir treballant amb la mateixa intensitat que fins ara. A l’arxiu adjunt podeu escoltar l’opinió dels diferents portaveus.

També s’havien postulat per al càrrec Joaquim Llorens i Núria Aguiló, però l’equip de govern va proposar a Joaquim Teixidor com a reconeixement a la bona feina feta fins ara. La reelecció de Teixidor com a Síndic del Ciutadà es va fer efectiva en el ple municipal ordinari d’ahir al vespre.

En aquest mateix ple, es va aprovar, també per unanimitat i de manera definitiva, la modificació de l’ordenança municipal reguladora de les llicències urbanístiques i control de les obres.

I ICV – EUiA va posar sobre la taula, a través d’una pregunta, la incògnita dels llums de Nadal, que aquest any no s’han encès durant els dies de Festa Major. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, va atribuir el retard al fet que l’empresa encara no havia presentat el pla de seguretat. Va dir que el muntatge que es vol fer aquest any en carrers com l’avinguda Just Marlés és força més complex. Tot i així, l’alcalde, Jaume Dulsat, va assegurar que per les festes nadalenques segur que estan encesos. De fet, la data fixada és el 5 de desembre.

I en l’apartat de precs i preguntes, ICV – EUiA també va demanar que es cobri a l’escola Immaculada Concepció l’IBI corresponent al servei de Batxillerat que ofereixen, que és privat. El regidor d’Hisenda, Albert Robert, va exposar que ho estudiaran.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.