25.6 C
Blanes

Josep Lluís Blanco es prepara per les curses d’estiu, després de batre rècords a Catalunya

L'atleta lloretenc Josep Lluís Blanco es troba en plena forma, després d'haver batut un rècord en els 3.000 metres obstacles. El triomf el va assolir en un míting celebrat a Huelva. Després de la competició, Blanco té, com a pròximes fites, dues curses de renom. Les Golden League d'Atenes i París, on l'objectiu és fer […]

Darreres Notícies

L'atleta lloretenc Josep Lluís Blanco es troba en plena forma, després d'haver batut un rècord en els 3.000 metres obstacles. El triomf el va assolir en un míting celebrat a Huelva. Després de la competició, Blanco té, com a pròximes fites, dues curses de renom. Les Golden League d'Atenes i París, on l'objectiu és fer pòdium.

circo de las estrellas

 

Això serà una espècie d'aperitiu pel que ve després, els campionats d'Espanya i d'Europa, que tindran lloc el mes d'agost. Queden, per tant, un parell de mesos i en aquest temps l'atleta de Lloret no abaixarà el ritme d'entrenaments, que seran ben durs.

 

En el míting iberoamericà d'atletisme de Huelva, Blanco va recórrer els 3.000 metres obstacles amb un temps de 8 minuts, 12 segons i 86 centèssimes. Ha estat el temps més ràpid d'aquest any que li ha servit per situar-se en la tercera posició.

 

Pel que fa a les primeres competicions, les Golden League, la idea de Blanco és baixar el temps, i realitzar les curses en 8 minuts i 10 segons. Ja veurem què passa, perquè després arribarà el Campionat d'Espanya, on l'any passat l'atleta va quedar el segon classificat. La següent fita serà el campionat d'Europa, una competició que es fa cada quatre anys, i per tant, té un prestigi molt gran.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist