25.6 C
Blanes

Josep-Lluís Blanco torna a ser el millor atleta català

Josep-Lluís Blanco és el millor atleta català del 2006. Així el considera la Federació Catalana d'Atletisme, per les fites assolides l'any passat, com a campió d'Espanya de Cross i subcampió d'Europa en la carrera de 3.000 metres obstacles.   Blanco ha qualificat la temporada del 2006 com a “dura”, però plena d'”èxits”. Després de posar […]

Darreres Notícies

Josep-Lluís Blanco és el millor atleta català del 2006. Així el considera la Federació Catalana d'Atletisme, per les fites assolides l'any passat, com a campió d'Espanya de Cross i subcampió d'Europa en la carrera de 3.000 metres obstacles.

 

circo de las estrellas

Blanco ha qualificat la temporada del 2006 com a “dura”, però plena d'”èxits”. Després de posar punt i final a un any brillant, l'atleta de Lloret espera el 2007 amb reptes no menys importants. Per començar té dos campionats a la vista, el d'Espanya de Cross a Càceres i el Campionat del Món a Kènia. Josep-Lluís Blanco reiterat que els seus màxims rivals, a nivell internacional, són els atletes africans. Esperem que enguany la sort l'acompanyi.

 

De moment, gaudeix de les victòries i reconeixements aconseguits l'any passat. Un és el premi que li entrega la Federació Catalana d'Atletisme, com a millor atleta de Catalunya. Blanco rebrà el guardó el 16 de març en una cerimònia a Barcelona. Serà la segona vegada que rep el premi. El primer cop va ser l'any 2003.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist