21.8 C
Blanes

Josep Maria Castellà, nou mossèn de Lloret

El nou mossèn de Lloret ja és aquí. Es diu Josep Maria Castellà, ha nascut a Malgrat de Mar i ha treballat en moltes parròquies del territori gironí. Confessa que tot just acaba d'arribar, però que comença a treballar a partir del cap de setmana.   Segons ha explicat, el primer contacte amb els lloretencs […]

Darreres Notícies

El nou mossèn de Lloret ja és aquí. Es diu Josep Maria Castellà, ha nascut a Malgrat de Mar i ha treballat en moltes parròquies del territori gironí. Confessa que tot just acaba d'arribar, però que comença a treballar a partir del cap de setmana.

 

circo de las estrellas

Segons ha explicat, el primer contacte amb els lloretencs va ser per la festa major de Santa Cristina. Diu que la va trobar “preciosa” i que li va sorprendre “gratament” la devoció mostrada pels veïns en dedicar un dia a les tradicions en plena temporada turística.

 

Si, de moment, mossèn Josep Maria serà el substitut de Narcís Ponsetí i Jordi Callejón a la parròquia de Sant Romà, aviat l'acompanyarà un altre capellà. És mossèn Jesús, amic i company d'estudis de tota la vida de Josep Maria Castellà. Segons explica, que va ser el Bisbe de Girona qui els ha destinat a Lloret.

 

Blanes, Olot, Corçà, Ullastret, Verges, la Bisbal o Peratallada són algunes de les poblacions on Josep Maria Castellà ha exercit de mossèn en els darrers 40 anys. La seva presentació pública a Lloret es farà diumenge, a la missa de les 12.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist