6.9 C
Lloret de Mar

Josep Soto oferirà un recital de guitarra cada dilluns, durant els propers dos mesos

El primer concert és aquesta nit, a les 21h, a l'església parroquial de Lloret, en el Festival de Guitarra del Mediterrani.

Darreres Notícies

Josep Soto actua aquesta nit a Lloret, dins del Festival de Guitarra del Mediterrani. El guitarrista lloretenc serà l’encarregat d’oferir totes les audicions dels dilluns, al llarg dels dos propers mesos. El cicle l’organitza l’artista Tono Blasi i a partir d’aquest mes d’agost, se sumen altres músics, amb dues sessions cada setmana, els dilluns i els dijous.

A banda de Soto i el mateix Blasi, hi haurà varietat d’artistes com Silvia Nogales, David Hernando, Sonia Zeltser, els germans Saltor o Javier Gavara. Oferiran recitals de guitarra llatina, flamenca, clàssica o popular.

L’organitzador, Tono Blasi, destaca que el concerts dels dijous sempre seran diferents, en format de duet, en què es combinarà la guitarra i altres instruments com el saxo o el violí. Explica que “vam pensar que seria bo incorporar altres músics i fer una programació doble, dilluns i dijous”.

El concert d’aquesta nit anirà, a càrrec del lloretenc Josep Soto, començarà a les 21h, a l’església parroquial de Lloret. L’entrada val 10 euros.

spot_img

El + Vist