26.4 C
Blanes

Josep Valls, cap de l’àrea d’urbanisme, obres i activitats de l’Ajuntament de Lloret

Ja hem explicat en els darrers dies que l’organigrama municipal s’ha dividit en grans 8 àrees que gestionen 8 regidors que han estat nomenats tinents d’alcalde. Anirem desgranant de mica en mica aquestes àrees. Hem començat amb Josep Valls, que avui ha explicat que la seva àrea engloba planejament urbanístic, llicències d’obra i disciplina urbanística, […]

Darreres Notícies

Ja hem explicat en els darrers dies que l’organigrama municipal s’ha dividit en grans 8 àrees que gestionen 8 regidors que han estat nomenats tinents d’alcalde.

Anirem desgranant de mica en mica aquestes àrees. Hem començat amb Josep Valls, que avui ha explicat que la seva àrea engloba planejament urbanístic, llicències d’obra i disciplina urbanística, és a dir, control perquè totes le sobres es facin bé. També inclou Obra Pública  i Serveis de manteniment, una tasca que es coordinarà amb Maria Antònia Batlle.

circo de las estrellas

La primera, Obra Pública, farà un seguiment de totes les obres que l'Ajuntament està fent a Lloret, l’altra, serveis de Manteniment inclou parcs i jardins, el cicle integral de l’aigua, enllumenat públic i cementiris. Mentre que amb Francesc Oliva es coordinarà en temes d’activitats. Josep Valls ha explicat que aquesta concepció de l’àrea es basa en la coordinació de les tasques.

El regidor ha explicat que cal adaptar-se a la realitat del Lloret actual des del punt de vista urbanístic. Lloret ha crescut en 10 mil habitants en quatre anys, hi ha 40 urbanitzacions, i tot això requereix adequar el servei a aquesta realitat.

Per donar aquest Valls ha apuntat que s’han fixat l’objectiu de cobrir noves places d’inspector d’obres per garantir que tothom està en regla i compleix la normativa. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist