22.2 C
Blanes

Juan Carlos Amaya, el candidat alternatiu del PSC de Lloret

Un equip “renovat, jove i sòlid”. Així defineix Juan Carlos Amaya la candidatura socialista que encapçala per les eleccions municipals del mes de maig. És, de moment, el cap de llista alternatiu a Lucía Echegoyen, portaveu del grup i exalcaldessa.   Si bona part de la militància local dóna suport a Echegoyen, Amaya, que també […]

Darreres Notícies

Un equip “renovat, jove i sòlid”. Així defineix Juan Carlos Amaya la candidatura socialista que encapçala per les eleccions municipals del mes de maig. És, de moment, el cap de llista alternatiu a Lucía Echegoyen, portaveu del grup i exalcaldessa.

 

circo de las estrellas

Si bona part de la militància local dóna suport a Echegoyen, Amaya, que també és militant, compta amb el recolzament del 37% de les bases, suficient per a defensar una candidatura. Juan Carlos Amaya explica que el seu equip es marca, com a objectiu, “intentar tornar a governar a Lloret”.

 

Segons ha dit, l'agrupació socialista de Lloret viu ara un procés intern de selecció d'alcaldables amb la vista posada al mes de maig, en motiu dels comicis municipals. Juan Carlos Amaya considera normal que un independent com Àlex de Mingo hagi rebutjat ser el número 1 dels socialistes de Lloret, ja que no està vinculat al partit i no coneix, ha dit, els seus mecanismes interns.

 

D'altra banda, el procés té els dies comptats. En poquíssimes setmanes, s'haurà de decidir el cap de llista per la vila. A principis de febrer, el Consell Nacional ha de proclamar els alcaldables de les agrupacions locals socialistes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist