19.8 C
Blanes
D'esquenes, l'acusat d'abuscar sexualment d'una amiga de la seva filla, en el dia del judici (ACN).

Jutgen un acusat per abusar sexualment d’una amiga de la seva filla a Lloret de Mar

Segons l'acusació pública, l'acusat feia tocaments a la víctima quan anava a casa seva, a Lloret de Mar, a visitar la seva amiga.

D'esquenes, l'acusat d'abuscar sexualment d'una amiga de la seva filla, en el dia del judici (ACN).

Darreres Notícies

L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dimarts un acusat que s’enfronta a 4 anys i mig de presó per abusar sexualment d’una amiga de la seva filla. La fiscalia l’acusa d’un delicte continuat d’abús sexual a menor de 16 anys i recull fins a tres episodis entre el març del 2017 quan la menor tenia 12 anys i el febrer del 2018.

Segons l’acusació pública, l’acusat feia tocaments a la víctima quan anava a casa seva, a Lloret de Mar, a visitar la seva amiga. El processat afirma que la menor “s’ho inventa” per “fer mal” a la seva filla.

circo de las estrellas

La menor ha declarat a porta tancada. Les psicòlogues de l’equip d’assessorament tècnic penal han conclòs que el relat de la menor és “del tot creïble” i no té cap indici de fabulació o d’intentar perjudicar l’acusat.

El fiscal l’acusa d’un delicte continuat d’abús sexual a menor de 16 anys i demana 4 anys i mig de presó i 8 anys de llibertat vigilada. En concepte de responsabilitat civil, vol que indemnitzi la víctima amb 5.000 euros. La defensa demana l’absolució i assegura que és un cas de “denúncia falsa”. El judici, que s’ha fet a la secció tercera de l’Audiència de Girona, ha quedat vist per a sentència.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist