8.5 C
Lloret de Mar
D'esquenes, l'acusat d'abuscar sexualment d'una amiga de la seva filla, en el dia del judici (ACN).

Jutgen un acusat per abusar sexualment d’una amiga de la seva filla a Lloret de Mar

Segons l'acusació pública, l'acusat feia tocaments a la víctima quan anava a casa seva, a Lloret de Mar, a visitar la seva amiga.

D'esquenes, l'acusat d'abuscar sexualment d'una amiga de la seva filla, en el dia del judici (ACN).

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dimarts un acusat que s’enfronta a 4 anys i mig de presó per abusar sexualment d’una amiga de la seva filla. La fiscalia l’acusa d’un delicte continuat d’abús sexual a menor de 16 anys i recull fins a tres episodis entre el març del 2017 quan la menor tenia 12 anys i el febrer del 2018.

Segons l’acusació pública, l’acusat feia tocaments a la víctima quan anava a casa seva, a Lloret de Mar, a visitar la seva amiga. El processat afirma que la menor “s’ho inventa” per “fer mal” a la seva filla.

La menor ha declarat a porta tancada. Les psicòlogues de l’equip d’assessorament tècnic penal han conclòs que el relat de la menor és “del tot creïble” i no té cap indici de fabulació o d’intentar perjudicar l’acusat.

El fiscal l’acusa d’un delicte continuat d’abús sexual a menor de 16 anys i demana 4 anys i mig de presó i 8 anys de llibertat vigilada. En concepte de responsabilitat civil, vol que indemnitzi la víctima amb 5.000 euros. La defensa demana l’absolució i assegura que és un cas de “denúncia falsa”. El judici, que s’ha fet a la secció tercera de l’Audiència de Girona, ha quedat vist per a sentència.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.