1.7 C
Lloret de Mar
La pancarta, penjada al passeig Verdaguer.

La pancarta ‘La llibertat no té gènere’ presideix els actes del 25N a Lloret

L’autor és Marwan Achair, estudiant de l’institut Coll i Rodés. El jove lloretenc explica que la frase "pot semblar molt simple, però té molt de sentit, especialment la paraula llibertat”.

La pancarta, penjada al passeig Verdaguer.

Darreres Notícies

La pancarta amb el lema LA LLIBERTAT NO TÉ GÈNERE ja està penjada al passeig Verdaguer. Presideix els actes de commemoració del 25N, dia internacional contra la violència masclista, a Lloret de Mar, com a guanyadora del concurs d’eslògans que organitza l’associació de dones l’Aurora.

L’autor és Marwan Achair, estudiant de l’institut Coll i Rodés. El jove lloretenc explica que la frase “pot semblar molt simple, però té molt de sentit, especialment la paraula llibertat”.

Marwan Achair explica que la celebració del 25 N és molt important per conscienciar sobre la problemàtica i creu que és bàsic “protegir els drets de les dones”.

El llaç de la rotonda s’ha pintat avui de lila, color del 25N.

La frase finalista ha estat “Vacuna’t contra la violència!”, de Daniella Havelková, alumna de l’Institut Escola de Lloret. El jurat va escollir els millors eslògans dies enrere, en una dotzena edició en què s’han presentat 197 frases, majoritàriament per part d’alumnes dels diferents instituts de la vila.

spot_img

El + Vist