25.6 C
Blanes

La 21ena travessia de Lloret té lloc aquest diumenge.

La travessia nedant a la platja de Lloret serà l'acte que tancarà la festa major d'aquest any. Els nedadors sortiran diumenge a les vuit del vespre des de la zona del passeig de Sa Caleta i recorreran per l'aigua gairebé un quilòmetre, concretament arribaran just abans de la Riera. Fa uns anys s'anava fins a […]

Darreres Notícies

La travessia nedant a la platja de Lloret serà l'acte que tancarà la festa major d'aquest any.

Els nedadors sortiran diumenge a les vuit del vespre des de la zona del passeig de Sa Caleta i recorreran per l'aigua gairebé un quilòmetre, concretament arribaran just abans de la Riera. Fa uns anys s'anava fins a Sa Carabera, però per evitar que la gent es doni cops a les roques que hi ha, el tram s'ha escurçat una mica, la qual cosa suposa que hi hagi menys metres.  

circo de las estrellas

Aquesta serà la travessia número 21 i el president del Club Natació Lloret, Francesc Marquès, preveu que la facin un centenar de persones, ja que és el nombre de participants que hi ha normalment.

No es tracta d'un esdeveniment competitiu. Per tant, no hi ha premis pels que arribin primers, tot i que es dóna una medalla a tots els participants i un trofeu a aquelles persones que fa 5, 10, 15 o 20 anys que la fan.

 

De totes maneres, Marquès no descarta la possibilitat de fer una segona travessia que sí que sigui competitiva quan la piscina municipal estigui construïda.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist