14.3 C
Lloret de Mar

La 4a edició del Globasket arriba amb 120 clubs de 48 països diferents

El torneig internacional torna a Lloret amb el mateix objectiu de sempre: prioritzar les relacions entre jugadors de diferents equips i fomentar els valors i la formació dels joves esportistes.

Globasket 2018
Globasket 2018

Darreres Notícies

120 clubs de 48 països diferents participen a la quarta edició del Globasket. El torneig internacional torna a Lloret amb el mateix objectiu de sempre: prioritzar les relacions entre jugadors de diferents equips i fomentar els valors i la formació dels joves esportistes.

Ho destaca el president i fundador de Globasket, Josep Ramon Muro, que afegeix que, en aquesta línia, Globasket comptarà amb el suport de la Fundació Gasol, que oferirà una xerrada sobre hàbits saludables. La iniciativa compta amb la col·laboració també de l’Hotel Samba i Lloret Turisme. I, en consonància amb tot això, el principal premi que entrega Globasket és per al joc net.

El torneig comença aquest dissabte amb el primer torn de competició, que es disputarà entre el Pavelló Municipal d’Esports i el Pavelló del Pompeu Fabra. Aquesta primera part acabarà dijous de la setmana que ve. Després, s’iniciarà el segon torn, del 22 al 27 d’abril. La previsió és que es disputin uns 430 partits entre les dues setmanes, en un torneig que aquest any també compta amb altres seus com Blanes, Tossa, Sils i Vilobí.

L’organització assegura que seguiran apostant per Lloret, on van començar fa quatre anys amb menys de 500 persones, mentre que aquesta edició arribarà gairebé a les 3.000. A més, aviat es presentarà la nova temporada de Globasket, que portarà una quarantena d’activitats a Lloret de Mar, entre aquest mes d’agost i el juliol del 2020.

spot_img

El + Vist