26.4 C
Blanes

La cadena hotelera gestora del Roger de Flor es desentén dels deutes de l’establiment

L'empresa que explota l'hotel Roger de Flor, la cadena Husa, es desentén dels problemes econòmics de l'establiment i diu que no participarà a la subhasta. Està previst que a finals d'abril es vengui públicament el Roger de Flor, un hotel històric, de 4 estrelles, a causa dels deutes que ha acumulat amb l'Ajuntament, que pugen […]

Darreres Notícies

L'empresa que explota l'hotel Roger de Flor, la cadena Husa, es desentén dels problemes econòmics de l'establiment i diu que no participarà a la subhasta. Està previst que a finals d'abril es vengui públicament el Roger de Flor, un hotel històric, de 4 estrelles, a causa dels deutes que ha acumulat amb l'Ajuntament, que pugen a uns 55.000 euros.

 

circo de las estrellas

Des de 1999, no ha pagat diferents impostos, i després de molts avisos i requeriments, s'ha hagut d'arribar a l'últim i definitiu pas, la subhasta de la propietat, valorada en 11,5 milions d'euros.

 

El president del gremi hoteler de Lloret, Enric Dotras, “lamenta” la situació a què ha arribat el Roger de Flor i reitera l’apreci que sent per la família Clua, propietària de l’establiment. Dotras ha reconegut que es troba en una situació complicada, però espera que tot es resolgui de “la millor forma possible”.

 

El consell comarcal de la Selva és l'administració que tramita aquest tipus d'expedients, enlloc de fer-ho l'ajuntament, quan s'arriba a cert extrem d'impagament d'impostos. Ha convocat la subhasta de la propietat i l'hotel pel 26 d'abril.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist