22 C
Blanes

La campanya “Help, por una vida sin tabaco” arriba divendres a Lloret de Mar

Lloret de Mar és una de les destinacions triades pels organitzadors d’una campanya informativa de la Unió Europea sobre els riscos del tabac, es destina als 27 països membres i pretén conscienciar la població perquè deixin de fumar. Un dels seus responsables, David Heredia, ha explicat que la campanya fa incidència els els perjudicis del […]

Darreres Notícies

Lloret de Mar és una de les destinacions triades pels organitzadors d’una campanya informativa de la Unió Europea sobre els riscos del tabac, es destina als 27 països membres i pretén conscienciar la població perquè deixin de fumar.

Un dels seus responsables, David Heredia, ha explicat que la campanya fa incidència els els perjudicis del tabaquisme tant actiu com passiu i intenta que els fumadors deixin de fumar. Ara a l’estiu, la campanya se centra en municipis turístics i un dels destins triats en el recorregut de la costa catalana és Lloret de Mar.

circo de las estrellas

Els trobarem divendres a partir de les 3 de la tarda i fins ben bé les 9 del vespre al Passeig Marítim, els trobarem instal·lats en una carpa on la gent s’hi podrà acostar per demanar informació o perquè els facin un test que determina el nivell de nicotina als pulmons.

La campanya va començar el 2005 i fins ara ha passat per les principals capitals de província de l’estat espanyol. Diuen els organitzadors que té molt bona acollida, fan una mitjana de 400 proves per estada i la gent sol marxar força conscienciada.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist