25.6 C
Blanes

La campanya Tragamóvil arriba a Lloret de Mar per reciclar els aparells vells

Un 90% del telèfon mòbil es pot reciclar. Aquest és un dels missatges que dóna la Fundació Tragamòbil que a través d’un autobús informatiu, viatja per diferents poblacions recollit mòbils vells i informant a la gent del perill de llençar aquests aparells a les escombraries.  Un altre dels missatges que es transmet és que si […]

Darreres Notícies

Un 90% del telèfon mòbil es pot reciclar. Aquest és un dels missatges que dóna la Fundació Tragamòbil que a través d’un autobús informatiu, viatja per diferents poblacions recollit mòbils vells i informant a la gent del perill de llençar aquests aparells a les escombraries. 

Un altre dels missatges que es transmet és que si es recicla un mòbil, tots els components tornen a la cadena de muntatge per tal de reaprofitar-los sense fer malbé recursos naturals. Per tant, conscienciació social i reciclatge són els dos conceptes que transmet aquest autobús. Ho ha explicat el regidor de medi ambient, Ignasi Riera.

circo de las estrellas

L'autobús ha estat aquest divendres i tornarà el dilluns que ve a la Plaça Pere Torrent. Allà s’hi poden portar els telèfons mòbils vells i t’informen del reciclatge i del problema que comporta pel medi ambient llençar aparells amb bateria.  

Els objectes que tenen bateria no es poden llençar mai a les escombraries, per això a banda d’aquest autobús, el regidor de medi ambient ha recordat que cal portar-lo a la deixalleria municipal situada al costat de la Guàrdia Civil.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist