21.5 C
Blanes

La connexió gratuïta a internet, el servei més utilitzat del Puntet

Més de 21.000 persones han utilitzat, en el 2006, els ordinadors del Punt d’Informació Juvenil (Puntet) per a connectar-se a internet. És una xifra que pot augmentar poc més, ja que els ordinadors es troben al 95% de la seva ocupació. Això sí, hi ha un límit per persona, de mitja hora al dia.   […]

Darreres Notícies

Més de 21.000 persones han utilitzat, en el 2006, els ordinadors del Punt d’Informació Juvenil (Puntet) per a connectar-se a internet. És una xifra que pot augmentar poc més, ja que els ordinadors es troben al 95% de la seva ocupació. Això sí, hi ha un límit per persona, de mitja hora al dia.

 

circo de las estrellas

El responsable del Puntet, Carles Carbonell, explica que és el servei que més s’ha utilitzat l’any passat i que té moltes finalitats, com enviar missatges, consultar la premsa, informació, etc. Els responsables del Puntet han fet una memòria del què ha suposat el servei al llarg del 2006.

 

En destaca l’èxit de la connexió gratuïta a internet, així com el perfil de l’usuari del servei. Una mitjana d’un centenar de persones passen cada dia pel Puntet. La majoria són joves, de 14 a 18 anys, que hi van a fer consultes o activitats variades, però també l’utilitzen immigrants.

 

El Puntet no només l’utilitzen persones, sinó també entitats. Fins a 48, de tipus associatiu o musical, el van fer servir per a reunions, activitats o assajar. Si aquest és, a grans trets, el resum del 2006, de cara al 2007 els objectius són molt semblants. Consolidar i incrementar serveis, activitats, consultes i cursets, així com l’atenció a l’usuari.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist