21 C
Blanes

La Creu Roja fa una crida per a recollir joguines

Les festes de Nadal són uns dies assenyalats per tothom. Però sobretot per als més petits, que esperen, amb molta il·lusió, els seus regals. Perquè cap d'ells es quedi sense, la Creu Roja organitza una recollida de joguines. L'any passat, l'entitat va entregar regals a 150 nens i nenes de famílies sense recursos de la […]

Darreres Notícies

Les festes de Nadal són uns dies assenyalats per tothom. Però sobretot per als més petits, que esperen, amb molta il·lusió, els seus regals. Perquè cap d'ells es quedi sense, la Creu Roja organitza una recollida de joguines. L'any passat, l'entitat va entregar regals a 150 nens i nenes de famílies sense recursos de la zona, una xifra elevada.

 

circo de las estrellas

Darrere hi ha una campanya planificada i organitzada, que fa dies que ha començat. El responsable de la Creu Roja a Lloret, Blanes i Tossa, Edgar Felip, demana la col·laboració als veïns per tal que s'acostin al Puntet i portin joguines. Han de reunir tres condicions: no han de ser sexistes, ni bèl·liques i han de ser noves. Tampoc han d'estar embolicades, perquè així els membres de la Creu Roja les classifiquen en funció de les edats dels nens, que tenen fins a 12 anys.

 

A més del Puntet, qui vulgui col·laborar amb la campanya nadalenca ho pot fer aquest diumenge, amb una parada que l'entitat situarà entre l'ajuntament i l'església. Però la iniciativa de la Creu Roja no acaba aquí. El dissabte, dia 23, organitza un concert al Beach Club amb finalitats benèfiques. El preu de l'entrada, que costa 5 euros, servirà per a comprar els regals que falten. Els caps de cartell del concert són els blanencs Kontraband i Sortida d'Emergència. La cita és a les 10 de la nit del dia 23 de desembre, al Beach Club.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist