25.6 C
Blanes

La cuina catalana arriba a Nova York

El jove lloretenc, Jaume Reixach, fill de l’actor Fermí Reixach, ha obert un restaurant de cuina catalana en el cor de Nova York.   Per obrir l’establiment, Jaume Reixach ha comptat amb l’assessorament de dos cuiners de prestigi. Paula Casanovas i Felip Planas, que regenten el Freu de Lloret. Casanovas va aconseguir una estrella Michelin […]

Darreres Notícies

El jove lloretenc, Jaume Reixach, fill de l’actor Fermí Reixach, ha obert un restaurant de cuina catalana en el cor de Nova York.

 

circo de las estrellas

Per obrir l’establiment, Jaume Reixach ha comptat amb l’assessorament de dos cuiners de prestigi. Paula Casanovas i Felip Planas, que regenten el Freu de Lloret. Casanovas va aconseguir una estrella Michelin per un altre establiment de Lloret, Les Petxines.

 

Ella mateixa ens ha explicat que va fer classes de cuina catalana als xefs novaiorquesos, i que el resultat és un establiment del que es podria anomenar mestissatge gastronòmic.

 

Mercat és el nom del restaurant de Jaume Reixach. Fa referència al fet d’anar a un mercat per comprar els aliments frescos del dia. En aquests mercats, hi solen haver parades, com a la Boqueria, on cuinen els productes de les botigues. Això és el que es vol transmetre en el restaurant novaiorquès.

 

Alguns dels plats que incorpora el restaurant són l’entrecot amb escalivada i formatge de cabra, carxofes amb romesco o suquet de peix amb rap. És a dir, cuina catalana en una ciutat tan sofisticada com Nova York. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist